linneano.blogg.se

Matte och halka

Kategori: Vikt

God dag!

Snart börjar skolan. Jag ska försöka mig på mattelärare, gymnasienivå. Börjar till vårterminen men jag har faktiskt redan idag tänkt börja räkna och repetera lite grundläggande.
   Men vad har det här med min viktnedgång att göra då? Jo. Alltid när jag räknat så har jag suttit och haft godis eller något sött bredvid mig (och ätit av det såklart). Det har varit lättare att sitta längre perioder utan att bli trött i huvudet och på något sätt känns det som att jag har räknat bättre också. Men konstigt är väl inte det, då hjärnan lever av socker, exclusively. Så det här kommer nog bli en av de största utmaningarna under min viktnedgång.

Och sen måste jag erkänna att jag inte har motionerat på ca fyra dagar! Jag skyller på Inquisition, och de halkiga vägarna: 

 
Skärpning! Det finns ju faktiskt ett gym.

KOMMENTARER:

 • Krister Lundmark säger:
  2014-12-15 | 17:10:08

  Härligt med mattelärare, det är verkligen något som behövs fler av!

  Ruggigt trist före nu. Jag var som pepp på att jogga långa spåret bakom Vitberget för någon dag sedan. Men det slutade med att jag tog 3 km spåret två varv istället och försökte inte sätta några rekord... Broddar gjorde att det kändes säkrare också. :)

  Svar: Ja det är ju det :)
  3 km är ju jättebra Krister! :D
  Linnéa Nordlander

 • Krister Lundmark säger:
  2014-12-15 | 23:29:48

  Tack :)

Kommentera inlägget här: