linneano.blogg.se

Ventilation

Kategori: Vikt

Jag måste faktiskt ta upp en grej. Som alla vet så räknar jag kalorier nu. Det fungerar för mig, jag har nu nästan gått ned 5 kg. När jag berättar det, så är det alltid någon som ska komma med ”tips” på hur jag borde göra istället. Även fast det jag gör uppenbarligen fungerar för mig. De värsta tipsen är:
”Vill du gå ned i vikt ska du ju äta mindre…” no shit sherlock?! Det visste jag inte! Så bra att du berättar det för mig! Nu är jag äntligen räddad!.
”Vill du gå ned i vikt så måste du röra på dig.” JAHAAAA!! Jag trodde man skulle sitta still!!! Så dumt av mig!!

Folk förstår inte att om jag fick välja, så skulle jag inte vara överviktig. Om jag fick bestämma så skulle jag inte vända mig till sötsaker och godis då jag fick otrevliga känslor. Jag skulle inte äta för att jag har tråkigt. Nästan INGEN på planeten väljer att vara överviktig. Folk äter ju till och med ihjäl sig! Tror folk att dom VÄLJER det? Att dom VILL lämna sina nära och kära? Generellt då. Och sen säger människor:
”Ja, men hen hade ju ett val. Hen får skylla sig själv att hen inte gick ned i vikt…” *suck*Den här kommentaren är ju nästan den värsta. Folk verkar inte förstå hur svårt det faktiskt är! Det är alltså så svårt att gå ned i vikt, att vissa förlorar sina liv till det här matmissbruket.

Missförstå mig rätt, jag gillar att få tips och peppande kommentarer.  Det är skönt att känna att någon stöttar mig och vill hjälpa mig. Men när folk säger, ursäkta min franska, jävligt dumma saker som det här… ja, det är inte tips, det är bara nedvärderande. 

KOMMENTARER:

 • Sophisticated.blogg.se säger:
  2014-12-17 | 22:53:47

  Du har helt rätt! Bra skrivet :)

 • Elin karlsson säger:
  2014-12-18 | 15:09:57
  Bloggadress: http://baraaeelin.blogg.se/

  Vilket bra inlägg du har skrivit!! :)

  Svar: Tack så mycket! :)
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: