linneano.blogg.se

Nu är det väldigt tungt

Kategori: Allmänt

God Kväll

Jag visste att förr eller senare skulle jag komma till den här punkten. Då det börjar bli jobbigt. Och då jag funderar på att ge upp. Är väldigt nära just nu på att fara ned på hemmakväll och köpa med mig en godispåse. Och ändå hade jag en ”unna-mig-dag” i fredags.
    Hur gör jag för att fortsätta med det här bra beteendet? Gårdagen var nästan lika jobbig som den här dagen. Jag tänkte att i morgon blir det säkert bättre. Men det är det inte! Allting har ju gått så bra fram till nu! Jag är rädd att om jag åker iväg och köper godis nu så kommer det aldrig gå att komma tillbaka till de här ”bra” vanorna. Vad ska jag göra? Ge mig tips innan en godispåse hamnar hos mig! 

-9 hg

Kategori: Allmänt

God eftermiddag

I morse då jag ställde mig på vågen visade den -9 hg!! :D :D
Alltså har jag gått ned nästan ett kg på en vecka!! ja någonting måste jag ju göra rätt!  

Vindruvsmani

Kategori: Allmänt

God kväll

Idag kom en utmanande grej upp. Jag skulle gå på bio. Bio för mig har alltid varit = godis och snask. Men inte den här gången. I alla fall inte snask som är godis. Bestämde mig för att äta vindruvor i stället. Och anpassade mina kalorier under dagen så att jag skulle få äta dessa vindruvor. Jag var sjukt peppad att äta dessa vindruvor. Jag tror aldrig jag varit så peppad på att äta vindruvor någon gång förr. Kanske lite för peppad. 

 

Jag åt faktiskt upp alla vindruvor i förpackningen *rodnar*. Hela 400 kcal ungefär. Så det gick det med! Bio utan godis.

Sen vill jag faktiskt skryta litegrann om en långpromenad jag tog förra veckan:
 
 

I morgon blir det invägning här hemma! Ska bli spännande att se om något har hänt viktmässigt sen sist jag vägde mig.