linneano.blogg.se

-2 kg

Kategori: Allmänt

God kväll

Vikt:
Jag kunde bara inte hålla mig. Det var egentligen i morgon jag skulle väga mig, men vägde mig i stället i morse. Vågen visade minus 2 kg! Självklart en framgång, men det här är bara början. Det är när jag lyckats gå ned i vikt som det verkliga arbetet börjat. Som sagt, tidigare har jag lyckats gå ned ca fem kg. Och sedan gått upp i vikt. Så det är svårt för mig att var glad över bara minus 2 kg. Då jag vet att det egentligen har någon betydelse om jag inte kan hålla det.

Dagens lunch! Lax med sallad.

 Spel:
Nu börjar det dra ihop sig i Mass Effect två. Nu när jag spelar det så kom jag på att jag faktiskt aldrig spelade ut Mass Effect två första gången jag spelade det! Eller så gjorde jag det och minns inte slutet. Så spännande ska det bli!

Det är ju fantastiskt hur indragen man blir i de här spelen! Man börjar indentifiera sig själv med huvudkaraktären, i det här fallet Jane Shepard. Och till slut känns det som att man faktiskt är Jane Shepard.
  Detsamma när det kommer till relationerna i spelet. Och av någon anledning blev jag/jane helt hänförd av Thane. Vad det beror på vet jag inte, snygg är han ju verkligen inte! Men hans karaktär är väldigt intressant. Ingen annan som känner samma sak?

 

Nu ska jag kicka some collectors ass! 

KOMMENTARER:

 • Sophia säger:
  2014-11-12 | 09:05:36
  Bloggadress: http://sophiabergman.se

  Härligt jobbat Linnea! 😊

  Svar: Tack så mycket Sophia! ^^
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: