linneano.blogg.se

Går som smort det här

Kategori: Allmänt

Godmorgon
 
Vikt:
Gårdagen gick oförskämt bra. Jag kände av sötsuget litegrann men lyckades stå emot med inte allt för mycket ansträngning. Så just nu känns allting bra, känns som att det här kommer att gå vägen.
    MEN! Det är såhär det alltid brukar känns de första kilona. Jag går ned två-tre kilo och sedan börjar motivationen tryta. Jag är medveten om att jag smått börjar äta mer och mer. Men jag gör det ändå. Jag har funderat på om det beror på att man får någon slags ”kaloribrist”. Att kroppen känner så starkt att ”Du behöver något i dig NU!”. Kan det stämma? Eller?

Spel:
Hade problem med att importera min karaktär från första spelet till det andra spelet. Men med hjälp av google så lyckades jag lista ut hur man gjorde. Var tvungen att kopiera save-filer och konfigurera. Sen hade jag tänkt lista ut hur man tar screen shots från spelet. För att lägga upp här på bloggen, hade varit så roligt att visa hur snygg jag har gjort min Jane Shepard. Men det verkar mer komplicerat än jag trodde att ta screen shots i spelet. Vi får se helt enkelt!

KOMMENTARER:

 • Lovisa säger:
  2014-11-07 | 12:52:06

  Känner igen det där med att det känns som att kroppen behöver något! Det jag insett nu då jag ändrat kosthållning är att det egentligen inte är kroppen som behöver kalorier, den behöver bara vätska, utan för mig sitter det i psyket och gamla vanor. När det blir övermäktigt brukar jag ta ett glas vatten och/eller en morot ;) Kämpa på!

  Svar: Vad skönt att någon fler känner igen sig! xD Tack Lovisa! :D ska försöka dricka mycket vatten, det är jag dålig på, det vet jag :P
  Linnéa Nordlander

 • Maria säger:
  2014-11-07 | 13:54:43

  Jag hade inte problem att importera min Jane Shepard, däremot följde hennes utseende inte med i importeringen :-S Jag fick lov att försöka återskapa hennes utseende istället och det gick ganska bra, hon fick samma enorma silikonläppar och allt som jag hade givit min Originalshepard :-D Det perfekta utseendet för henne!!

  Svar: haha jag gav min Shepard stora silikonläppar också! xD
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: