linneano.blogg.se

Hur dag ett gick

Kategori: Allmänt

God morgon

Vikt:
Måste säga att igår skötte jag mig exemplariskt. 1600 kcal intagna plus 2 h och en kvarts träning; 45 minuter step up och sedan 1,5 h timmes dans. Självklart kommer sådana här dagar inte höra till vanligheterna. Men igår blev det bara så, pågrund av ett en vän drog med mig. Jag kan ju tillägga att det inte är det roligaste att träna step up med min kropp. Att hoppa upp och ned på den där brädan medan allting löst på min kropp för sitt eget liv. Men det var bara att bita ihop och köra på.
 
 

   Men träning har jag aldrig haft ett problem med. Det är maten som är mitt stora ok. För äter man 4000 kcal om dagen spelar det ingen roll om man tränar i två timmar. Om man inte tränar oerhört intensivt då såklart.

Spel:
Spelade ut första spelet i en älskad spelserie igår. Mass Effect. Min kvinnliga Shepard fick en romans med Kaidan Alenko, Saren sköt sig själv och the council fick tyvärr stryka med för mänsklighetens bästa!
    Egentligen tycker jag att Kaidan Alenko är en lite fjantig karaktär, men jag hade valet mellan honom och Liara. Och min Shepard var straight, den här gången i alla fall. Och ärligt talat gillar jag inte Liara T´soni särskilt mycket heller (låter verkligen negativ här). Synd att man inte kunde ha en romans med Garrus eller Wrex! Eller kanske till och med Tali eller Andersson!
 
 

Fun fact: Tydligen så finns det bara kvinnliga asaris, inga manliga asaris har synts till på deras planet. Detta ska tydligen vara anledningen till att Liara  ”swings both ways” så att säga. Asaris kan också tydligen leva i århundraden, men Liara är bara en tonåring i spelet.

Nu idag ska jag börja med Mass Effect två hade jag tänkt! 
Kommentera inlägget här: