linneano.blogg.se

Inquisition och invägning + mätning på VC

Kategori: Allmänt

God dag

Vikt: Jag är väldigt glad just nu! Jag hade förlorat hela 6 cm i midja då jag mätte mig på vårdcentralen. Vikten hade rört sig något hekto ned men det kommer väl sen det också. 6 cm på tre månader är inte illa pinkat! Så jag försökte uttrycka min glädje i webcamen, det gick väl sådär:

 

Spel: Som de flesta gamers vet så finns det en spelserie som heter Dragon Age. Det tredje spelet i serien kom ut torsdags (Dragon Age-Inquisition). Kunde inte hålla mig och köpte spelet dagen efter det släpptes.

 
Spelet är roligt faktiskt. Har spelat första spelet men minns inte så mycket från det. Spelade aldrig andra spelet, så jag kan inte jämföra så mycket där med de tidigare spelen. Men det påminner på många sätt om WoW faktiskt. I alla fall ”battlemodet”. Grafiken är otrolig på vissa ställen, på andra ställen inte lika häpnandsväckande. Karaktärerna är väldigt levande och intressanta, tycker jag iaf. Sen huvuduppdraget är lite luddigt fortfarande tycker jag, fast kan ju bara vara jag som inte riktigt förstår också. Det var roligt att skapa karaktären i början, väldigt detaljerat och fritt i hur man ville att sin karaktär skulle se ut. Vill dock klaga på bristen av hårval. Jag skapade en magiker female, för att magiker helt enkelt är coolast. 

    Dock känns det som att spelet inte riktigt tagit fart än, jag hoppas det gör det snart.
Men annars är det rätt så mysigt att springa omkring i naturen och questa. Försöka lvla och få bättre gear. Hjälpa befolkningen på olika sätt. Som sagt, jag får väldigt stor WoW-känsla av spelet. Dom som minns mer från tidigare spel, fick man lite WoW-känsla av de spelen också?

Kommentera inlägget här: