linneano.blogg.se

När godsaker finns runtomkring

Kategori: Allmänt

God kväll

Vikt:
Den här dagen har varit tung. Jag började morgonen med en stadig frukost på 400 kcal för att äta något lätt till lunch, något på ca 200 kcal hade jag tänkt. Problemet var att jag glömde bort att äta den här lunchen. Pågrund av att jag skulle på en liten roadtrip för att hälsa på min bror. Så i farten och mätt som en pannkaka efter frukosten for jag bara iväg.
 
Jag satt och undrade i bilen hur jag skulle lösa detta. Och tillslut blev det så att jag köpte lunch på en mack. Kändes verkligen inte okej. Stod inne på macken och räknade ut att det var ungefär 600 kcal i en baguett. Jag köpte den, och åt den. Så redan vid lunchtid var jag uppe i 1000 kcal. 
   Sedan kom vi hem och jag åt en middag på ca 300 kcal, och sedan kvällsfika på 200 kcal. Så jag lyckades hålla mig till 1500 kcal i alla fall.
    Av någon anledning var jag hungrig även fast jag ätit 1500 kcal (och är fortfarande). Jag tror det beror på den där förbaskade baguetten! Mycket kalorier och lite näring. Försöker dricka te och vatten för att hålla mig från att äta någonting. Sedan blir ju inte saker bättre av att folk runtomkring en har köpt godsaker också. Kolla bara på detta:
 

Det här är i min närhet (det är inte jag som ätit upp de tomma förpackningarna).Det är som att ställa ett glas vin rakt under näsan på en alkoholist. Hoppas på att jag klarar mig genom kvällen utan äta av de där popcornen.

Spel:
Spelar Mass Effect två nu och har ännu inte kollat upp hur man tar screen shots. Det är Jane Shepard som kommer under den fortsatta kvällen att ockupera mina tankar om att äta något.

KOMMENTARER:

 • Lisse säger:
  2014-11-09 | 06:03:55

  Tips! Ät mer fett och protein! Håller sötsuget borta! Sen får du säga åt dom i din närhet att dom behöv int överdriva med å fresta dig! Iaf i början! :)

  Svar: Tack för tipset Lisse! =)
  Linnéa Nordlander

 • Lovisa säger:
  2014-11-09 | 09:56:34

  Ja säg till dom i din närhet att dom måste stötta dig och inte sitta med godsaker framför dig!

  Svar: Jag ska försöka göra det Lovisa! :)
  Linnéa Nordlander

 • Pernilla säger:
  2014-11-09 | 17:45:38

  Handlar ofta om att göra sig av med mer än vad man stoppar i sig. Blir de knapert med kalorierna någon dag kanske du kan ta en extra promenad eller något för att "tjäna" ihop till mera mat? :)

  Svar: Ja det kan jag ju göra =) synd att det är så kallt ute nu bara :S
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: