linneano.blogg.se

Nu är det väldigt tungt

Kategori: Allmänt

God Kväll

Jag visste att förr eller senare skulle jag komma till den här punkten. Då det börjar bli jobbigt. Och då jag funderar på att ge upp. Är väldigt nära just nu på att fara ned på hemmakväll och köpa med mig en godispåse. Och ändå hade jag en ”unna-mig-dag” i fredags.
    Hur gör jag för att fortsätta med det här bra beteendet? Gårdagen var nästan lika jobbig som den här dagen. Jag tänkte att i morgon blir det säkert bättre. Men det är det inte! Allting har ju gått så bra fram till nu! Jag är rädd att om jag åker iväg och köper godis nu så kommer det aldrig gå att komma tillbaka till de här ”bra” vanorna. Vad ska jag göra? Ge mig tips innan en godispåse hamnar hos mig! 

KOMMENTARER:

 • Hegge säger:
  2014-11-30 | 21:09:39

  Du köper kravmärkt naturellt jordnötssmör o tar en sked, dämpar suget samtidgt som du får i dig dom nyttiga fetterna, givetvis så är det lite kalorier men fortfarande mycket mindre än att äta godis!

  http://www.halsonytt.nu/kost/ar-jordnotssmor-nyttigt-eller-onyttigt/

 • Pernilla säger:
  2014-11-30 | 22:45:05

  Ta lite kvällsfika så att du inte längre är hungrig, drick vatten ifall suget kommer från vätskebristen och motionera då endorfinerna får dig att glömma sötsuget. :)
  Är nog enda jag har såhär på rak arm förutom att kedja fast dig i soffan.

  Svar: Måste tyvärr meddela att jag inte klarade av att stå emot suget =( =( =(
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: