linneano.blogg.se

Det regnar bröd

Kategori: Vikt

Godkväll

Tog mig en promenad med hunden nyss. Och det var så skönt! Inte en käft på varken Vitbergsvägen eller Norrbölegatan. Försökte fånga lugnet med en bild:

 
Tidigare idag kom pojkvännens föräldrar förbi med hur många ”runda-björn”-bröd som helst! Jag blev väldigt lycklig då detta bröd är stommen i mina mellanmål. Tog även en bild för att visa hur mycket det var:

 
Försökte ta en bild på den frukost jag oftast äter. 400 kcal i denna gröt med honung och kanel: 

 

Tänkte väga mig i morgon och se hur det står till med vikten. Eller ska jag vänta till på måndag? hm

Bild

Kategori: Vikt

God kväll(natt?)

Ja, så det här med vikten då. Under julen har det varit svårt. Och det har inte alls gått som planerat. Jag har gått upp två kg av de fem jag gått ned. Detta baserar jag på invägningen då jag var på vårdcentralen nu i veckan. Enligt det resultatet hade jag gått ned 1 kg sen sist jag var där, men lite visste sköterskan att jag ju faktiskt gått upp i vikt, svårt att förklara rent tidsmässigt hur jag menar. Men hon var väldigt nöjd i alla fall.

Och jag känner att jag ändå ska vara nöjd. Jag har ju inte gått upp allt jag gått ned, så lite cred måste jag ändå ge mig själv
   Hur fantastiskt den här sköterskan på vårdcentralen är som jag har! Hon peppar mig och får mig att verkligen vilja leva ett hälsosamt liv. Det känns verkligen som att hon bryr sig om mig och vill mitt bästa.

Jag hade egentligen inte tänkt lägga upp bilder på hur jag ser ut rent kroppsligt innan jag gått ned i vikt. Men jag tänker att jag visar sanningen för er och för mig själv genom att lägga upp bilder offentligt (kommer säkert ångra mig sen). Kanske blir det en extra morot för mig att lyckas, jag vet inte. Här är i alla fall jag på nyårs (ville gå mot strömmen och klä mig lite somrigt, så tråkigt med allt svart tycker jag). Såhär ser jag ut nu också:

Jag är förälskad i denna klänning! 

Så totalt - 3 kg sen jag började med denna blogg. 

Abstinens

Kategori: Spel

God kväll

Det här har fått det att klia i mina fingrar väldigt mycket idag:

 
Det som står i rutan är:
"We will be performing scheduled maintenance beginning on Wednesday, 14th January at 03:00. We expect the service to be available again at approximately 11:00 . During the maintenance window, the game will be unavailable for play."

Jag kollade upp på internet när 11.00 AM pst är, och det är 20.00. Kom igen nu Battlenet, mommy wants to play hearthstone!