linneano.blogg.se

Bild

Kategori: Vikt

God kväll(natt?)

Ja, så det här med vikten då. Under julen har det varit svårt. Och det har inte alls gått som planerat. Jag har gått upp två kg av de fem jag gått ned. Detta baserar jag på invägningen då jag var på vårdcentralen nu i veckan. Enligt det resultatet hade jag gått ned 1 kg sen sist jag var där, men lite visste sköterskan att jag ju faktiskt gått upp i vikt, svårt att förklara rent tidsmässigt hur jag menar. Men hon var väldigt nöjd i alla fall.

Och jag känner att jag ändå ska vara nöjd. Jag har ju inte gått upp allt jag gått ned, så lite cred måste jag ändå ge mig själv
   Hur fantastiskt den här sköterskan på vårdcentralen är som jag har! Hon peppar mig och får mig att verkligen vilja leva ett hälsosamt liv. Det känns verkligen som att hon bryr sig om mig och vill mitt bästa.

Jag hade egentligen inte tänkt lägga upp bilder på hur jag ser ut rent kroppsligt innan jag gått ned i vikt. Men jag tänker att jag visar sanningen för er och för mig själv genom att lägga upp bilder offentligt (kommer säkert ångra mig sen). Kanske blir det en extra morot för mig att lyckas, jag vet inte. Här är i alla fall jag på nyårs (ville gå mot strömmen och klä mig lite somrigt, så tråkigt med allt svart tycker jag). Såhär ser jag ut nu också:

Jag är förälskad i denna klänning! 

Så totalt - 3 kg sen jag började med denna blogg. 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2015-01-13 | 23:32:08

  Bra jobbat inte för att jag ser någon anledning till att du behöver gå ner i vikt :)

  Svar: tack så mycket! :DJag har BMI: fetma. Och sen har jag fått liiiite högt blodtryck. Och har diabetes och hjärt-kärl sjukdomar i släkten. Så jag vill bryta trenden =)
  Linnéa Nordlander

 • Anonym säger:
  2015-01-14 | 00:15:41

  Go go go!!!

 • Anonym säger:
  2015-01-14 | 13:21:29

  Men BMI är ett skit värde som varken ta hänsyn till muskler eller benstomme.
  Men klart hälsan framför allt kram på dig och lycka till :)

  Svar: Det är sant att BMI är något man inte riktigt kan lita på. Men det är väl det enda "mätinstrumentet" man har idag, jag antar att det är därför sjukvården använder sig av det. Så det är väl det enda man kan gå efter egentligen om man (som jag) är dålig på att se själv i spegeln vad som är normalt. Så man får väl ta det här med BMI med en nypa salt helt enkelt och försöka använda sig av sunt förnuft också =)
  Tack så mycket! :) kram på dig med du anonyme! xD
  Linnéa Nordlander

Kommentera inlägget här: